Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

26.3.11

"Είμαστε ακόμη ζωντανοί... στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα..."

"... και ποιός θα αντέξει τη σκηνή;.... θα φανεί στο χειροκρότημα!"

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες των συναδέλφων συμβασιούχων σε ολόκληρη τη χώρα! Ευχόμαστε όλες οι προσπάθειες για τον κοινό αγώνα να ευοδωθούν και να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Και φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το υλικό που προετοιμάζουμε και αναρτούμε για την πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κάθε φορά που διαπιστώνουμε ότι οι αναρτήσεις μας (φωτογραφικό υλικό, βίντεο, άρθρα, κ.λπ.), αναδημοσιεύονται από άλλα blogs ;-)!!! 

Σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώνετε συνεχώς τη δουλειά μας και επιβραβεύετε τους κόπους μας! Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες - αναγνώστες μας.


Τα στατιστικά μας
Προβολές σελίδων ανά χώρα


Ελλάδα
    
   11.958
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
   241
Γαλλία
   40
Ηνωμένο Βασίλειο
   32
Κροατία
   30
Ουγγαρία
   28
Μαλαισία
   25
Κύπρος
   19
Γερμανία
   15
Ινδία
   15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου