Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

8.3.11

Μας ρωτάτε, απαντάμε…

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή,

Στην χρονική στιγμή που βρισκόμαστε - πριν το Πάσχα - σκέφτηκα ότι είναι κατάλληλη περίοδος για "προσευχή, νηστεία και… μετάνοια". Έτσι, με αφορμή διάφορα σχόλια που γίνονται αβασάνιστα (το καλύτερο) ή επίτηδες (το χειρότερο για όσους τα κάνουν) αποφάσισα να δημοσιεύσω ένα έγγραφο. (Ίσως δώσει σε κάποιους "Ανώνυμους" την ευκαιρία να… "μετανοήσουν").

Η επίμαχη ερώτηση που τέθηκε είναι:
  • Από πού αντλήσαμε το δικαίωμα, να εκπροσωπούμε τους Συμβασιούχους της ΔΑΕΜ και πότε οι Συμβασιούχοι ερωτήθηκαν για τις πρωτοβουλίες μας.

Η απάντηση είναι απλή, το αντλήσαμε από τις 138 υπογραφές εξουσιοδότησης που λάβαμε από κάθε έναν προσωπικά !!!


Όσο για το ύφος των ερωτήσεων και των επιθέσεων … είναι ανάλογο του ήθους που δεν καταφέρνουν να κρύψουν, πίσω από την ανωνυμία τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας… (Αν έχετε υπομονή, διαβάστε τα υστερόγραφα στο τέλος της ανάρτησης. Δεν απαντάμε σε όλα τα σχόλια. Σκεφτήκαμε ότι μερικά είναι πιό... αστεία, αφήνοντάς τα αναπάντητα).



Υ.Γ. 1
Η ημερομηνία της ανάρτησης που σχολιάζεται είναι 28/2 και των σχολίων… 7 και 8/3 !!!. Ευτυχώς για όλους, το πρωτότυπο βρίσκεται ήδη στο γραφείο Δημάρχου, και δεν μπορεί να δεχθεί καμία αμφισβήτηση.

Υ.Γ. 2
Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα φαντάζονται ότι τέτοιου είδους σχόλια μας (ή με) φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το αντίθετο, με κάνουν να χαίρομαι. Μου δίνουν την ευκαιρία να απαντήσω δημόσια, ώστε να μην μένουν αναπάντητες και στην "γκρίζα ζώνη" όσες (τυχόν) ερωτήσεις μπορεί να είχαν δημιουργηθεί. 

Σχεδόν αισθάνομαι την ανάγκη να πω … "Ευχαριστώ" ;-)

Παρακαλώ, "άσπονδοι φίλοι", μην σταματάτε να "ρωτάτε". Από τις απαντήσεις μας μπορεί εσείς να μην μαθαίνετε τίποτα. Μαθαίνουν - όμως - όλοι όσοι μας διαβάζουν.

Υ.Γ. 3
Και για να… "τριτώσει το κακό" ας προσθέσουμε κι αυτό. 
Γράφει ο ανώνυμος φίλος / φίλη (βλέπετε χρησιμοποιεί και τα δύο άρθρα στο σχόλιο για την επιστολή προς το Δήμαρχο) ότι μέχρι σήμερα δεν πετύχαμε τίποτα. Μήπως ΔΕΝ είναι καν συμβασιούχος; Διαφορετικά πώς γίνεται:
  • Να μην ξέρει ότι στο δικαστήριο την ημέρα της εκδίκασης των προσωρινών μέτρων, χρειάστηκε (και έγινε με επιτυχία) επικοινωνία με τον κ. Λιβάνιο, προκειμένου να παραμείνει σε ισχύ η προσωρινή διαταγή με την οποία πληρωνόμαστε; (διαβάστε τί συνέβη εδώ) Και με ποιόν τρόπο ο κ. Λιβάνιος - τον οποίο είχαμε συναντήσει στο γραφείο του την αμέσως προηγούμενη μέρα (διαβάστε την ανάρτηση) - παρενέβη ώστε να "λυθεί" το πρόβλημα. Άρα, όλο και κάτι έχουμε πετύχει.
  • Να μην ξέρει ότι ο δικηγόρος - για τον οποίο κάνει ζήτημα - είναι ο νομικός σύμβουλος του Πανελλήνιου Συντονιστικού των Συμβασιούχων εδώ και... χρόνια; Δεν τον "βγάλαμε από το μυαλό μας".
  • Να μην ξέρει ότι αν η υπογραφή της (συγχωρήστε με αλλά θα επιλέξω το θηλυκό), είναι ανάμεσα στις παραπάνω, μπορεί να την ανακαλέσει όποτε θέλει, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να σέβεται την πλειοψηφία;

(… κάτι απορίες που έχω κι εγώ ώρες ώρες …)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου