Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

10.1.11

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, κο Θεόδωρο Λιβάνιο

Σήμερα Δευτέρα 10/01/2011 και ώρα 12.30, είχαμε συνάντηση στο γραφείο του,με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων, κο Θ. Λιβάνιο.

Μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο που το ραντεβού δεν ήταν προγραμματισμένο, ο Γενικός Γραμματέας ανταποκρίθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την Παρασκευή με τη γραμματεία του, προκειμένου να έχουμε συνάντηση μαζί του πριν την εκδίκαση της υπόθεσής μας, και ζήτησε σήμερα.

Η συνάντησή μας, η οποία κράτησε περίπου 15 λεπτά, διεξήχθη σε φιλικό κλίμα. Ο κος Γενικός, ήταν αρκετά προσιτός και άμεσος απέναντί μας. Φάνηκε να γνωρίζει καλά το θέμα μας και τόνισε ότι τόσο η δική του θέση, όσο και του Δημάρχου, είναι θετική απέναντι στους συμβασιούχους.

Μας είπε χαρακτηριστικά, ότι εάν ήταν στην ευχέρεια του Δημάρχου, θα υπέγραφε την "απόφαση" που θα έλυνε τα προβλήματά μας, αφού όπως προκύπτει οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αναγνώρισε επίσης ότι ο δικαστικός μας αγώνας είναι δύσκολος.

Δεδομένου όμως ότι πλέον δεν είναι στη δική τους αρμοδιότητα, ψάχνουν από κοινού να βρουν εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή ρύθμιση στο θέμα μας.

Ευχαριστούμε τον κο Γενικό για την γρήγορη ανταπόκριση στο αίτημα μας να τον συναντήσουμε, για την αμεσότητα και την ειλικρίνεια με την οποία μας αντιμετώπισε, για τον χρόνο μας διέθεσε, καθώς και για την καλή του πρόθεση απέναντι στο ζήτημά μας.

Η Νέα Δημοτική Αρχή δείχνει να έχει διάθεση και καλή πρόθεση να ασχοληθεί με το θέμα των συμβασιούχων που απασχολούνται στο Δήμο, προκειμένου να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς ομηρείας που για χρόνια "διαιωνίζεται" και μας βρίσκει σύμφωνους με αυτό.

Ελπίζουμε η καλή πρόθεση που διαφαίνεται να ευοδωθεί και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για την Επιτροπή Κινητοποίησης

Σταυρούλα Λιούτα
_


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου