Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

16.5.11

Συλλαλητήρια στο κέντρο - 20 προσαγωγές, κλειστή η Αθηνάς...




Από νωρίς το μεσημέρι, μπροστά στο δημαρχειακό Μέγαρο στην πλατεία Κοτζιά συγκεντρώθηκαν μέλη αριστερών οργανώσεων και μετανάστες.




Μόνο που το συλλαλητήριο «απειλούν» μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν συγκεντρωθεί στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Κλεισθένους. Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει συγκεντρωθεί μπροστά τους, κρατώντας τους μακριά από το πλήθος της πλατείας Κοτζιά.


ΩΡΑ 14:17 Ακροδεξιοί συγκεντρωμένοι πίσω από το δημαρχειακό Μέγαρο, παρουσία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ. 

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές. Παράλληλα, κρατώντας σκληρή στάση για να αποφευχθούν τα φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής της Γ' Σεπτεμβρίου που επρόκειτο να κάνουν πορεία στο δημαρχείο, να μην το κάνουν. 



Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, όποιος ξεκινήσει από τη συμβολή Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου (σημείο συνάντησης των κατοίκων) προς την οδό Αθηνάς, θα προσάγεται!


ΩΡΑ 14:27 Η Αστυνομία προχωρά σε προσαγωγές 



Σχετικό βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου