Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

11.5.11

Επεισόδια αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας


Ένταση μπροστά από το δημαρχείο, στην πλατεία Κοτζιά, όταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων πέταξαν μολότοφ, ενώ στην Αθηνάς κυνήγησαν μετανάστες στα γύρω στενά, με την αστυνομία να καθυστερεί να αντιδράσει.


Παράλληλα επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στο συλλαλητήριο με αφορμή τη δολοφονία 44χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και αναρχικών συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ υπήρξαν επιθέσεις κατά μεταναστών και καταστημάτων στην περιοχή.

Κλειστές παραμένουν οι: 3ης Σεπτεμβρίου από Ομόνοια, Μάρνη, Ηπείρου, Ιουλιανού, Πανεπιστήμιου από το ύψος της Πατησιών και Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους. Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Πανεπιστήμιο, καθώς πραγματοποιείται συλλαλητήριο με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια και τη χρήση αστυνομικής βίας.

Εν τω μεταξύ, δύο αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους στο κέντρο, δέχθηκαν επίθεση στη συμβολή των οδών Σίνα και Πανεπιστημίου από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι τους έκλεψαν το υπηρεσιακό περίστροφο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Την ίδια ώρα σημειώθηκαν επεισόδια στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών, στη βίλα «Αμαλία», που τελεί υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μεγάλη ομάδα ατόμων, που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο και συμμετείχαν νωρίτερα στην πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου, προχθές στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου και Αχαρνών, επιτέθηκαν στους καταληψίες της βίλας «Αμαλία» με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές.

Επενέβησαν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πετώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και αυτή την ώρα γίνονται προσαγωγές, κυρίως μεταξύ των ατόμων, που επιτέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου