Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

14.7.11

Απορρίφθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις για τους συμβασιούχους του ΟΝΑ

Η Περιφέρεια δεν ενέκρινε τελικά την σύναψη δίμηνων συμβάσεων για τους συμβασιούχους του ΟΝΑ.

Από το πρωί έχει ξεκινήσει "αγώνας δρόμου" από το σωματείο των εργαζομένων του ΟΝΑ, προκειμένου να ενημερωθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις επί του θέματος έως τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι εργαζόμενοι έχουν σκοπό να κάνουν παράσταση στη συνεδρίαση και να ζητήσουν να συζητηθεί το θέμα τους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση της Δευτέρας θα ξεκινήσει στις 15:00.

Νεότερες εξελίξεις

"Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν ανοικτή γενική συνέλευση, στην είσοδο του κτιρίου του ΟΝΑ, στη Σωκράτους, έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης δέχτηκαν πρόσκληση, για κατεπείγουσα συνάντηση, από το γραφείο του δημάρχου Αθηναίων.

Η συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε τελικά με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, Θόδωρο Λιβάνιο, ο οποίος τόνισε ότι συνομιλεί ως εκπρόσωπος του Καμίνη και όχι ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Κατά τις συνομιλίες ο Λιβάνιος δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν -άμεσα- όλες οι ενέργειες για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΟΝΑ, ότι το θέμα θα τεθεί, ως έκτακτο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας και ότι προσωπικά ο ίδιος θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις, ώστε να επιταχυνθεί η νέα έγκριση των προσλήψεων, μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι, ακυρώνοντας τις όποιες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις τους, που περιλάμβαναν μέχρι και κατάληψη των δύο κτιρίων του ΟΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου