Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

6.12.10

Ανοιχτή Επιστολή

Πρόσκληση για Συναδελφική Συμμετοχή και Κοινωνική Ευθύνη
Αθήνα 6.12.2010
Συναδέλφισες - Συνάδελφοι,
Όλοι εμείς, οι συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ, που έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη, απευθύνουμε - με αυτή την επιστολή -  ένα κάλεσμα σε όλους και όλες εσάς, που από πείρα είσαστε σε θέση να γνωρίζετε τις αγωνίες μας, τη μέχρι σήμερα συμμετοχή μας και την ουσιαστική προσφορά μας.
Είναι γεγονός ότι για χρόνια, όλοι εμείς καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες που δεν θα μπορούσαν να έχουν εξυπηρετηθεί δίχως την δική μας ευσυνείδητη εργασία.
Στόχος μας είναι η μετατροπή των συμβάσεών μας σε αορίστου χρόνου.
Όραμά μας η αξιοπρεπής προσωπική και οικογενειακή διαβίωση.
Ελπίδα μας η συμμετοχή μας με ισότιμους όρους εργασίας.
Πρόθεσή μας είναι να έρθουμε σε επαφή με κάθε αρμόδιο παράγοντα (είτε της επερχόμενης είτε της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, αλλά και κάθε άλλο Πολιτικό ή Κοινωνικό φορέα) προκειμένου να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας και να αναζητήσουμε από κοινού μία λογική και βιώσιμη ρύθμιση. 
Ζητάμε από εσάς που γνωρίζετε την προσφορά μας, και στον βαθμό που συμφωνείτε με το δίκαιο του αιτήματός μας, να μας στηρίξετε στους χώρους της δουλειά σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο, κάνοντας το πρόβλημά μας γνωστό.
Με γνώμονα την λογική και την υπευθυνότητα, τη συμμετοχή και τη δίκαια κατανομή των κοινωνικών επιβαρύνσεων, είναι δυνατή η ρύθμιση του ζητήματός μας με τρόπο αμοιβαία αποδεκτό και ωφέλιμο.
Ας κριθούμε με βάση το έργο που παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια και ας μας αποδοθεί το αυτονόητο. 


Θέλουμε να κρατήσουμε τις δουλειές μας - τις έχουμε ανάγκη!!! Αυτό συμβάλλει στην καλή λειτουργία του Δήμου, κατά συνέπεια είναι προς όφελος του πολίτη και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου. Η αναγνώρισή του δεν είναι χάρη είναι υποχρέωση, και μάλιστα κοινωνικά επιβεβλημένη!

Ελπίζοντας ότι θα μας στηρίξετε στο δίκαιο αίτημά μας,

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Η επιτροπή κινητοποίησης
  • Αλεξοπούλου Βασιλική
  • Γεωργακόπουλος Νικόλαος
  • Λιούτα Σταυρούλα
Επικοινωνία: Mail - Blog - Facebook-



9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική προβολή του θέματός σας. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μαζεψετε υπογραφες μην το βαλετε κατω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να μας βοηθήσετε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας, όπως και να έχουμε τα σχόλια και τις απόψεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ που έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη είμαστε 142 άτομα. Βρισκόμαστε στο στάδιο συλλογής υπογραφών. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε πόσα από τα παιδιά αυτά θα είναι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνα Λεονάρδου9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:04 π.μ.

    καλή μας επιτυχία και θετικά και μόνο αποτελέσματα να έχουμε.το δίκιο είναι με το μέρος μας, ας ελπίσουμε και η δικαιοσύνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ.ΕΙΜΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΛΑΔΟ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    1-1000% ΜΟΝΙΜΟΙ
    2-ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ) ΤΟΣΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
    3-ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή