Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

13.12.10

Συναντήσεις με εκπροσώπους της νέας Δημοτικής Αρχής

Έχουμε ήδη επισημάνει ότι η κίνησή μας έχει αυστηρά κοινωνικό χαρακτήρα αλλά επειδή υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να γίνουν παρανοήσεις, κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι: 


Η σειρά με την οποία πραγματοποιούνται οι συναντήσεις μας, έχει διαμορφωθεί βάσει του προγράμματος των εκπροσώπων της νέας Δημοτικής Αρχής, καθώς και της χρονικής στιγμής που εκείνοι μπόρεσαν να μας δεχτούν. Κατά συνέπεια: Δεν υποδηλώνει πολιτικές ή προσωπικές προτιμήσεις.


---


Συνάντηση με τον αρχηγό του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"

Την Τετάρτη  8/12/10 και ώρα 19.00,  συναντήσαμε στα γραφεία του τον αρχηγό του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", κο Ν. Μιχαλολιάκο. Σε κλίμα αρκετά φιλικό και ζεστό, ο κ. Μιχαλολιάκος συζήτησε αρκετή ώρα μαζί μας (σαράντα λεπτά περίπου). Αποδειχθηκε ότι κατέχει βαθιά γνώση για το εργασιακό μας καθεστώς καθώς και για την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Υποσχέθηκε να υποστηρίξει την κίνησή μας και δεσμεύθηκε ότι θα είναι υπέρ μας  (με την ψήφο του) και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο όταν θα τεθεί υπό συζήτηση το θέμα μας. Τέλος, μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθειά και μας ευχήθηκε καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε τον κ. Μιχαλολιάκο τόσο για το χρόνο που μας διέθεσε όσο και για την υποστήριξή του.

---


Συνάντηση με τον αρχηγό του συνδυασμού "Επιμένουμε Αθήνα"

Την Πέμπτη 9/12/2010 (δείτε και τον σχετικό σύνδεσμο) και ώρα 18.00, συναντήσαμε τον αρχηγό του συνδυασμού "Επιμένουμε Αθήνα" κο Γ. Αμυρά στο Cafe του βιβλιοπωλείου Ιανός. O κ. Αμυράς αμέσως μετά τη γνωρίμια μας ζήτησε να μιλάμε στον ενικό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης (η οποία κράτησε 45 λεπτά περίπου), εκθέσαμε την εργασιακή μας κατάσταση. Έδειξε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το πρόβλημά μας, δεδομένου ότι και ο ίδιος διετέλεσε για χρόνια συμβασιούχος στην κρατική τηλεόραση και είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται και να γνωρίζει την κατάστασή μας. Αφού μας διαβεβαίωσε για την υποστήριξή του, προσφέρθηκε να συνδράμμει στην κίνησή μας δίνοντάς μας το τηλέφωνο του υπευθυνου τύπου του συνδυασμού του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, προκειμένου να μας δώσει κατευθύνσεις ώστε να μπορέσουμε πιο εύκολα και γρήγορα να αναδείξουμε το πρόβλημά μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε τον κ. Αμυρά για το χρόνο που μας αφιέρωσε καθώς και για τη βοήθειά που μας προσέφερε.

---

Ο κύκλος τον επαφών μας συνεχίζεται και σύντομα θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

1 σχόλιο:

  1. Βρίσκω την κίνηση αυτή πολύ αξιόλογη. Ενώνω και γω την δική μου φωνή, μαζί με όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους, στο δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος, στην εργασία, με μονιμότητα, με ασφάλεια, με αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή