Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

17.12.10

Συνάντηση με τον αρχηγό του συνδυασμού "Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας"

Την Πέμπτη 16/12/2010 και ώρα 15.00, συναντήσαμε στο γραφείο του τον αρχηγό του συνδυασμού Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας, κο Π. Κωνσταντίνου. Η συνάντησή μας είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες και διεξήχθη σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο. Εκθέσαμε στον κο Κωνσταντίνου την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και εκείνος αφού μας άκουσε προσεκτικά, έδειξε ενδιαφέρον να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την εργασιακή μας σχέση με το Δήμο, όσο και για τις υπηρεσίες στις οποίες απασχολούμαστε.

Όντας ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για την πρωτοβουλία που αναλάβαμε να αναδείξουμε το θέμα μας, μας δήλωσε ότι θα έχουμε την πλήρη υποστήριξή του. Όπως μας τόνισε, θέση του είναι η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και η διασφάλιση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και κοινωνικών παροχών τους

Ο ίδιος φέρεται να ζητά από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να έρθουν στο ύψος των περιστάσεων και να συντονίσουν τον αγώνα για τη μονιμοποίηση όλων με απεργίες διαρκείας. Μας υπογράμμισε ότι η θέση του είναι μέρος του συνολικού αγώνα για να μη χαθεί καμία θέση εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να υπάρξει νομοθετική απαγόρευση όλων των απολύσεων και για να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος μέσα από την εφαρμογή του Καλλικράτη και του Μνημονίου. Τέλος, μας υποσχέθηκε ότι θα είναι παρόν στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μας μέτρων στις 11/1/2011.

Ευχαριστούμε τον κο Κωνσταντίνου για το χρόνο που μας αφιέρωσε, το ενδιαφέρον του και την υποστήριξή του.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου