Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

17.12.10

Συνάντηση με την αρχηγό του συνδυασμού "Ανοικτή Πόλη"

Σήμερα το μεσημέρι στις 14.00, συναντήσαμε στα γραφεία της την αρχηγό του συνδυασμού "Ανοικτή Πόλη", κα Ε. Πορτάλιου. Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου μία ώρα και πραγματοπιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό. Η κα Πορτάλιου γνώριζε ήδη το πρόβλημά μας, δεδομένου ότι η ίδια είχε εισηγηθεί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την μετρατοπή των συμβάσεών μας σε αορίστου χρόνου. Δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την προσπάθειά μας με κάθε τρόπο και ότι θέση της είναι ότι θα πρέπει και η νέα Δημοτική Αρχή να συμφωνήσει με τα ψηφίσματα της προηγούμενης. (Δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ.)


Μας πρότεινε να συντονίσουμε την προσπάθειά μας μαζί με των υπολοίπων συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις κινητοποίησεις μας. Αναγνώρισε τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας της προσπάθειά μας, λόγω της εφαρμογής του Μνημονίου και του Καλλικράτη

Πιστεύει ότι η δυναμική κινητοποίησή μας δίνει πολλές πιθανότητες και ελπίδες ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας μας. Προθυμοποιήθηκε επίσης, να δημοσιοποιήσει το δελτίο τύπου που ετοιμάσαμε στον έντυπο τύπο. Τέλος, μας υποσχέθηκε ότι εάν κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία της στην εκδίκαση της υπόθεσής μας στις 11/1/2011, θα είναι κοντά μας.

Ευχαριστούμε την κα Πορτάλιου και τους συνεργάτες της, για τον χρόνο που μας διέθεσαν, καθώς και για τη θετική τους στάση και συμπαράσταση στον αγώνα μας.
_

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε την κα Ε. Πορτάλιου για την άμεση και έμπρακτη υποστήριξή της.

    Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της "Ανοιχτής Πόλης" είναι περιεκτική και θίγει το ζήτημα ακριβώς στην ουσία του.

    (Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ: http://anoihtipoli.gr/anakoinoseis/ochi-stis-apolyseis-ton-ergazomenon-sti-dimotiki-epicheirisi-michanografisis-daem/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή