Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

18.12.10

Συνάντηση με τον Διευθυντή της ΔΑΕΜ

Στο πλαίσιο των επαφών που είχαμε, θεωρούμε σκόπιμο, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, να αναφέρουμε και την συνάντηση που είχαμε εχθές, Παρασκευή 17/12/2010 και ώρα 16.00 με τον Διευθυντή της ΔΑΕΜ ΑΕ, κο Κ. Λαμπρινούδη. 

Κατά τη συζήτηση που είχαμε, ενημερώσαμε τον κο Λαμπρινούδη για την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει, καθώς και για την μέχρι τώρα εξέλιξη των κινητοποιήσεών μας. Τέλος, έλαβε γνώση για το δελτίο τύπου που ετοιμάσαμε και για την πρόθεσή μας να το αποστείλλουμε στα ΜΜΕ.

Ο κος Λαμπρινούδης είχε θετική άποψη και στάση για την προσπάθειά μας, ενώ εντόπισε κάποια σημεία στο Δελτίο τύπου, μας είπε ότι αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε στο αίτημά μας είναι να μετατραπούν οι συμβάσεις μας σε αορίστου χρόνου στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Τέλος, μας υποσχέθηκε ότι θα παραστεί και ο ίδιος στο δικαστήριο στις 11 1 2011, αν αυτό του ζητηθεί, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Λαμπρινούδη, τόσο για τις υποδείξεις του, όσο και για τη θετική στάση που είχε απεναντί μας.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου