Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

22.12.10

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κο Νικήτα Κακλαμάνη

Σήμερα, Τρίτη 21/12/2010 και ώρα 10.45 είχαμε τηλεφωνική συνομιλία με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κο Νικήτα Κακλαμάνη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρώτη φορά επικοινωνήσαμε με το Γραφείο Δημάρχου μόλις εχθές το απόγευμα προκειμένου να ζητήσουμε συνάντηση μαζί του, όταν ο χρόνος του θα το επέτρεπε. Δεν είναι λοιπόν παράδοξο που μας εξέπληξε ευχάριστα – αν όχι και μας εντυπωσίασε – το γεγονός ότι παρ΄ όλες τις αντίξοες περιστάσεις, και το συναισθηματικό φορτίο που μπορεί να δημιουργούν οι διαδικασίες παράδοσης, καθώς και ότι άλλο αυτό συνεπάγεται, ο κ. Κακλαμάνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και βρήκε το χρόνο να μιλήσει ο ίδιος μαζί μας.

Μάλιστα, μας είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν χρειάζεται να χτυπάτε πόρτες που είναι ήδη ανοιχτές για εσάς, χάνοντας το χρόνο σας. Είμαι δίπλα σας και πάντα θα είμαι. Γνωρίζω πόσο ευσυνείδητα και σκληρά δουλέψατε όλα αυτά τα χρόνια  για τη ΔΑΕΜ και τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Έχετε την υποστήριξή μου και πάντα θα την έχετε. Παραμένω στο Δήμο και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι μπορώ. Δεν έχει σημασία αν το γραφείο μου βρίσκεται εδώ ή στην Ξενοφώντος.  Η πόρτα μου, για σας, είναι ανοιχτή". Τέλος μας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά μας και καλές γιορτές.

Δεν μπορούμε – λοιπόν – παρά να επαναλάβουμε ότι πραγματικά μας αιφνιδίασε ευχάριστα το γεγονός, ότι ο κ. Κακλαμάνης ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και με αυτόν τον ιδιαίτερα προσωπικό τρόπο στο αίτημά μας. Η τηλεφωνική μας συνομιλία ήταν ζεστή και φιλική, γι’ αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα.

κ. Κακλαμάνη,

Σας ευχαριστούμε! Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια εποικοδομητική, "γεμάτη" θετικά αποτελέσματα θητεία, στο νέο και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που καλείστε να διαδραματίσετε.

Για την επιτροπή κινητοποίησης:

Σταυρούλα Λιούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου