Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

5.2.11

4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 65 θέματα.

Τα πρώτα 6 θέματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά και θεωρούμε ότι μας αφορούν άμεσα ή έμεσα.

Το 1ο θέμα αφορά την έγκριση διαχειριστικού ελέγχου επί των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και των φορέων του, και αφορά στα έτη από 2005 έως και 2010. Στον διαχειριστικό έλεγχο, συμπεριλαμβάνεται και η ΔΑΕΜ.

Το 2ο θέμα που μας αφορά άμεσα, αναφέρεται στην ενημέρωση που θα γίνει από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, για τη μείωση των 18 Φορέων και Οργανισμών του Δήμου, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3852/2010 (Καλλικράτης), περί συγχωνεύσεων, βάσει της υπ΄ αριθμ. 2/2011 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής. Στους Φορείς και Οργανισμούς του Δήμου περιλαμβάνονται και οι Α.Ε., συνεπώς και η ΔΑΕΜ.

Τα θέματα από το 3ο έως το 6ο, αφορούν την λήψη απόφασης για την διατήρηση των ΝΠΔΔ «Δήμος Αθηναίων Μουσικά Σύνολα», «Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων», «Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης» και «Δήμος Αθηναίων – Εθνικός Κήπος », ως αυτόνομα ΝΠΔΔ.

Σύμφωνα με τις διοικητικές μεταρυθμίσεις που πρόκειται να επιφέρει ο Καλλικράτης, τα παραπάνω θέματα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως σημαντικά. Για το λόγο αυτό έχουμε ζητήσει  προσκλήσεις, προκειμένου τα μέλη της επιτροπής κινητοποίησης, να παραστούν και να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Λόγω όμως της μεγάλης εκδήλωσεις ενδιαφέροντος από πολλούς ενδιαφερόμενους, δεν ξέρουμε εάν αυτό θα συμβεί. Ελπίζουμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον 1...

Για την ανάγνωση της Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:


Για την επιτροπή κινητοποίησης

Σταυρούλα Λιούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου