Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

14.2.11

Συνάντηση με την Αντιδήμαρχο, κ. Νανά Σπυροπούλου

Την προηγούμενη Πέμπτη 10.02.2011 και ώρα 10:00, επισκεφτήκαμε στο γραφείο της, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, κ. Νανά Σπυροπούλου.

Η συνάντηση κράτησε περίπου 40 λεπτά και διεξήχθη σε φιλικό και ζεστό κλίμα. Η κ. Σπυροπούλου μας άκουγε με ενδιαφέρον και μας έθεσε αρκετές ερωτήσεις, τόσο για το εργασιακό μας καθεστώς, όσο και για τη ΔΑΕΜ και τις υπηρεσίες που οι συμβασιούχοι στελεχώνουν. Μάλιστα, ζήτησε να μάθει ποιες είναι οι διαδικασίες με τις οποίες θα μπορούσε να της διατεθεί ένας συμβασιούχος της ΔΑΕΜ, προκειμένου για την μηχανογραφική υποστήριξη του γραφείου της!

Εμείς την ενθαρρύναμε να το κάνει, προκειμένου να διαπιστώσει και η ίδια την προσφορά και τις ικανότητες των συμβασιούχων συναδέλφων μας. Επίσης, της προτείναιμε να εισηγηθεί στη νέα Δημοτική Αρχή, να μας δώσουν 3μηνη δοκιμαστική περίοδο και να μας τοποθετήσουν σε όποιες υπηρεσίες εκείνοι επιλέξουν και να μας αναθέσουν όποιες αρμοδιότητες επιθυμούν, προκειμένου να διαπιστώσουν και οι ίδιοι τα λεγόμενά μας!

Ευχαριστούμε την κ. Σπυροπούλου για τον χρόνο που μας διέθεσε, καθώς και για τη θετική της πρόθεση αναφορικά με το εργασιακό μας ζήτημα.

Για την επιτροπή κινητοποίησης,

Σταυρούλα Λιούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου