Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

18.2.11

Σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή των Ελλήνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα (18.2.2011) η σιωπηλή διαμαρτυρία που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχουν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμβασιούχων από Δήμους και Φορείς Δημοσίου από όλη την Αττική. Σε μαύρο φόντο και με αναμμένα φαναράκια ανά χείρας. 48 άτομα κρατούσαν πλακάτ με τα ονόματα των Αρεοπαγιτών, ενώ υπήρχε και ένα μαύρο πανώ με λευκά γράμματα το οποίο απήφθυνε στους 300 της Βουλής το μήνυμα: "Αφήστε τους δικαστές να αποφασίσουν ελεύθερα".

Στην κινητοποίηση αυτή είχαμε την υποστήριξη και συμμετοχή του ΣΕΔΑ, του Σωματείου της Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και της ΠΟΕ ΟΤΑ. Τη διαμαρτυρία κάλυψαν αρκετά ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.

Μετά τις δύο σιωπηλές διαμαρτυρίες που πραγματοποιήσαμε (η πρώτη ήταν έξω από τον Άρειο Πάγο στις 10/2/2011) και εν αναμονή της επόμενης κινητοποίησής μας, ευχόμαστε το μήνυμά μας να έφτασε καλώς σε όλους τους ενδιαφερόμενους παραλήπτες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς
που με την παρουσία τους ή μη στηρίζουν τον αγώνα μας!

(Για την ρύθμιση της μουσικής που ακούγεται στο παρασκήνιο, χειριστείτε το gadget σαν Mp3 Player. Κλείστε (από το κεντρικό κουμπί) ή χαμηλώστε την ένταση (από το περιστροφικό χειριστήριο) για να ακούσετε τα ηχητικά ντοκουμέντα και τα βίντεο από τις αναρτήσεις.)


Για την Επιτροπή Κινητοποίησης

Σταυρούλα Λιούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου