Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

14.2.11

Ο Στόχος μας

Σας μεταφέρουμε τις σκέψεις και τις απόψεις του Νομικού Σύμβουλου του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων, κ. Χρήστο Νικολουτσόπουλο, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με μέλος της επιτροπής του Συντονιστικού, την Κυριακή 13-2, στις 12 το μεσημέρι. (Οι επισημάνσεις και τα έντονα γράμματα είναι δικά μας)

«… Ο στόχος του κινήματός μας είναι να εξηγήσει στην κοινωνία, το δίκιο μας. Να την ... συγκινήσει κυρίως και όχι να προσφέρει επιχειρήματα εναντίον μας. Οι κινήσεις και οι εκδηλώσεις που κάνουμε είναι ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ από τη βαθιά προϋπηρεσία στο κίνημα και στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κινητοποίησή της. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ σε ακραίες και αδιέξοδες κριτικές για την «ποιότητα» των εκδηλώσεων του συντονιστικού, ακριβώς γιατί γνωρίζουμε ότι: 
  • Οι Οι παρορμητικές και αυθόρμητες αντιδράσεις, μπορεί με τεράστια ευκολία να καταστρέψουν τη θετική γνώμη της κοινωνίας για εμάς και να αποτελέσουν το «τέλειο» άλλοθι της οποιασδήποτε δικαστικής αυθαιρεσίας.
Αν κάποιος έχει διάθεση να αυτοπυρποληθεί μπροστά από το Κοινοβούλιο ή τον Άρειο Πάγο, ας προτείνει τον εαυτό του για τον επόμενο πυρσό. Έχει τεράστια σημασία να ξέρει κανείς να χρησιμοποιεί και το λευκό γάντι και το ακονισμένο σπαθί... μόνο που πριν χρησιμοποιήσει το ακονισμένο σπαθί, πρέπει να εξαντλήσει τη διπλωματία του λευκού γαντιού. Όποιος έχει άποψη αντίθετη ας την υπογράφει με το όνομά του... Μόνο έτσι υπάρχει αντιπαράθεση. Αλλιώς πίσω από τα κινήματα κρύβεται η απέραντη αντιπαλότητα και δειλή συμπεριφορά. Εάν θέλουν οι περίφημοι επαναστάτες μας, πριν κάνουν τις οποιεσδήποτε προτάσεις, καλό είναι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις... διαφορετικά 
  • ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ …»
 
 
Για την Επιτροπή Κινητοποίησης

Βάσω Αλεξοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου