Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

6.4.11

Κατάληψη του Δημαρχιακού Μεγάρου της Λιοσίων

1. Πηγή: www.zougla.gr

Κατάληψη στο παλαιό δημαρχείο της Λιοσίων από συμβασιούχους



Περίπου 30 άτομα, συμβασιούχοι της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α, πριν από λίγο μπήκαν μέσα στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου Αθηνών, επί της οδού Λιοσίων, και κατέβασαν τα ρολά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο κι άλλων συμβασιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούν τη συνάντησή τους με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος βρίσκεται στον 6ο όροφο του κτηρίου.

2.  Πηγή www.newsbomb.gr

Επιχείρηση κατάληψης του δημαρχείου στη Λιοσίων  

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, μια ομάδα περίπου 20 συμβασιούχων αποχώρησε από το δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά για το δημαρχιακό μέγαρο επί της Λιοσίων 22.
Εκεί, επιχείρησαν να εισέλθουν και να καταλάβουν το χώρο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα καθώς οι φύλακες του δημαρχείου κατέβασαν τα ρολά. Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια, ωστόσο αυτά απεφεύχθησαν.


Επί τόπου έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ ενώ επιτροπή των συμβασιούχων βρίσκεται εντός του δημαρχείου προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται να τους δεχτεί.


Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λιοσίων.


3. Πηγή: www.newsit.gr


Υπό κατάληψη και το παλιό δημαρχείο στην Λιοσίων - Συμβασιούχοι πολιορκούν το γραφείο του Γ.Καμίνη




Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιωργο Καμίνη στον 6ο όροφο του παλιού δημαρχείου, έχει αντιπροσωπεία συμβασιούχων ενώ την ιδια ώρα δεκάδες συνάδελφοί τους βρίσκονται απέξω.




Λίγο πριν τις 11.15 περιπου 30 άτομα έσπασαν μια τζαμαρία στην είσοδο του παλιού δημαρχείου στην Λιοσίων και μπήκαν μέσα στον χώρο. Από τότε τελεί όπως και το δημαρχείο στην Κοτζιά υπο κατάληψη. Δεκάδες συμβασιούχοι είναι και έξω από το δημαρχείο.



4. πηγή : www.kathimerini.gr


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καμίνη-συμβασιούχων


Αποχωρούν από το δημαρχείο της Λιοσίων οι συμβασιούχοι που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αφού συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Γ. Καμίνη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Καμίνης ζήτησε από τους συμβασιούχους να σταματήσουν την κατάληψη του κτιρίου της πλ. Κοτζιά -κάτι που αρνήθηκαν-, ενώ τους διαβεβαίωσε πως θα κάνει παρέμβαση στον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα.


Δείτε σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου