Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

15.6.11

Democracia Real YA !

Στο πλαίσιο της γενικότερης έκτασης που λαμβάνουν οι ενέργειες των "αγανακτισμένων" και όχι μόνον στην χώρα μας, με χαρά μας λάβαμε τον παρακάτω χαιρετισμό συμπαράστασης στις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων, αλλά και όλου του Ελληνικού λαού, να σταματήσει η αδιέξοδη πορεία της Ελλάδας προς την χρεοκοπία, και να αποκατασταθεί η ελευθερία τόσο του κράτους όσο και του Έλληνα πολίτη.

Σας παραθέτουμε την μετάφρασή του στα Ελληνικά
ακολουθεί το πρωτότυπο Ισπανικό κείμενο.

 
(Τα έντονα γράμματα δικά μας)
 
---

ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ Τα Ισπανικά ΜΜΕ εξακολουθούν να αποσιωπούν αυτά τα τόσο σοβαρά γεγονότα. Το Μάιο του 2010 η Ελληνική Κυβέρνηση "πούλησε" τη γη και τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες στο ΔΝΤ, στην ΕΚΤ και στην ΕΕ. Πάει πάνω από ένας χρόνος που ο Ελληνικός λαός έπαψε να ζει σε ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο Κράτος. Για τον λόγο αυτό μας καλούν να τους δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να υποστηρίξουμε τη γενική απεργία στις 15 Ιουνίου στις 20:00 μπροστά από κάθε Ελληνική πρεσβεία του Κόσμου. Συμμετέχουμε από τη Μαδρίτη. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!
  
Πραγματική Δημοκρατία ΤΩΡΑ!
Ισπανία
13/06/2011

  
---

APOYAMOS AL PUEBLO GRIEGO EN SU HUELGA GENERAL DEL 15-J Los Medios españoles siguen silenciando estos acontecimientos tan graves. En Mayo del 2010 El gobierno griego "vendió" las tierras, los servicios públicos y privados al FMI, BCE y UE. El pueblo Griego hace más de un año dejó de ser un Estado Libre e independiente. Es por ello, que nos hacen un llamamiento a solidarizarnos con ellos y a apoyar su huelga general el dia 15 de Junio a las 20h en las puertas de las embajadas griegas del Mundo. Madrid nos sumamos. POR LA LIBERTAD DE LOS PUEBLOS!!!

Democracia Real YA!
España
13/06/2011

  
---

Με την ευκαιρία θέλουμε να σημειώσουμε  ότι η Ισπανική πρωτοβουλία όμως εκφράζεται μέσα από το κίνημα της "Πραγματικής Δημοκρατίας Τώρα" (ΠΔΤ) προχώρησε και στην έκδοση ενός ενημερωτικού φυλλαδίου αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα σήμερα. Η κίνηση αυτή υποκινήθηκε - κυρίως - επειδή τα Ισπανικά ΜΜΕ "φιλτράρουν" τα γεγονότα και η πραγματική εικόνα των Ελλήνων "αγανακτισμένων" δεν φτάνει στην Ισπανία.
 
Έτσι, οργανώθηκε μία ομάδα εθελοντών που συλλέγουν πληροφορίες και τις διοχετεύουν ηλεκτρονικά στην Μαδρίτη. Όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε θα ακολουθήσουν και άλλα ενημερωτικά φυλλάδια που θα αναλύσουν όλες τις πτυχές του Ελληνικού προβλήματος.
 
Το πρώτο φυλλάδιο που έχουμε στην κατοχή μας σας το παραθέτουμε:

 
Το παραπάνω κείμενο βρίσκεται αναρτημένο και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση:  

Επίσης το ενδιαφέρον των Ισπανών για τα τεκταινόμενα στην χώρα μας έχει φτάσει στο σημείο ώστε, με την βοήθεια εθελοντών από την Ελλάδα, γίνεται προσπάθεια συλλογής και καταγραφής των θέσεων και των απόψεων του κάθε ενός από εμάς μέσω ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που βρίσκεται στην διεύθυνση:


Εκεί, όποιος το επιθυμεί, μπορεί ανώνυμα να σημειώσει τις απόψεις του. Το ερωτηματολόγιο θα ανανεώνεται και θα συμπληρώνεται κατά διαστήματα, ενώ οι τάσεις της κοινής γνώμης θα μεταφέρονται και πάλι άμεσα στην Μαδρίτη, προκειμένου να δημοσιοποιούνται στους Ισπανούς πολίτες.
  
Χαιρετίζουμε κι εμείς με την σειρά μας την Ισπανική πρωτοβουλία και το ενδιαφέρον για τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας και "δεσμευόμαστε" να δώσουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να αποβεί χρήσιμη στην ενημέρωση των πολιτών της Ευρώπης για το οικονομικό πείραμα που γίνεται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Δείτε περισσότερες αναφορές στα Ισπανικά ιστολόγια στους παρακάτω συνδέσμους:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου