Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

12.1.11

Είμαστε ακόμη "ΖΩΝΤΑΝΟΙ" στη "ΣΚΗΝΗ" σαν Ροκ συγκρότημα... Κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο "ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ"


Χθες είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πολύ πιο θετικό από ότι θα περιμέναμε.


Αυτό δεν το πετύχαμε μόνον όσοι είμαστε εκεί. Μαζί μας "δούλεψαν" και πολλοί άλλοι: Συμβασιούχοι, Μόνιμοι, Παράγοντες, Σωματεία, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι.Όλοι αυτοί το έκαναν επειδή έχουμε αποσπάσει την εκτίμησή τους ως ομάδα

Δε θα ήταν ούτε έξυπνο ούτε αποτελεσματικό να "χαλαρώσουμε" αναλλωνόμενοι σε "κουτσομπολιά" και σε "σπασμένα τηλέφωνα"! Σε αντίθετη περίπτωση, ότι δεν πέτυχαν όσοι βρίσκονται "απέναντί" μας με την κατά "μέτωπο επίθεση", θα το πετύχουν πλαγίως. 

Δεν είμαστε αφελείς να μην το περιμένουμε, αλλά ούτε και απροετοίμαστοι, ώστε να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε...

Είμαστε ήδη σε διαδικασία αναζήτησης χώρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, όπου από κοντά πια, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Μέχρι τότε έχουμε κάθε λόγο να ΧΑΜΟΓΕΛΆΜΕ!!! : - )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου