Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

20.1.11

Συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα Εύα Κοντοσταθάκου

Την Παρασκευή 14/01/2011 και ώρα 11:00, συναντήσαμε στο γραφείο της την Αντιδήμαρχο Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα Εύα Κοντοσταθάκου.


Η συνάντησή μας κράτησε περίπου μισή ώρα σε άνετο και φιλικό κλίμα.


Η κα Αντιδήμαρχος, έδειξε ενδιαφέρον να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την εργασιακή μας κατάσταση και ρώτησε τον καθένα μας ξεχωριστά για την μέχρι τώρα προϋπηρεσία του στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και για τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες τις οποίες στελεχώνουμε. Η ίδια κρίνει ότι πρέπει να παραμείνουμε στο Δήμο, αφού καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όμως, το θέμα μας είναι κοινωνικά ευαίσθητο, λόγω της μεγάλης ανεργίας.


Κρατά θετική θέση απέναντί μας, όπως και η Δημοτική Αρχή, είναι υπέρ του να παραμείνουμε, δεδομένου ότι έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση που χρειάζεται.


Ήδη η Νέα Δημοτική Αρχή διερευνά το θέμα, προκειμένου να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή. Η ίδια εξέφρασε την βεβαιότητα ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία ΑΣΕΠ, προκειμένου  να μετατραπούν οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου.


Ευχαριστούμε την κ. Κοντοσταθάκου, τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να τη συναντήσουμε, όσο και για το ενδιαφέρον και την θετική της πρόθεση απέναντί μας.


Για την Επιτροπή Κινητοποίησης


Σταυρούλα Λιούτα
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου