Καλωσήρθατε στη σελίδα μας



Καλωσήρθατε στις σελίδες της "Σύγχρονης Οδύσσειας".
(για επευθείας επικοινωνία γράψτε μας στο: daemcase@gmail.com)

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια προβολής και επίλυσης του προβλήματος των συμβασιούχων.

Το ιστολόγιο "Σύγχρονη Οδύσσεια", (daemcase.blogspot.com) αποτέλεσε το πρώτο επίσημο ηλεκτρονικό "βήμα" των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη και υπηρέτησε αυτόν τον σκοπό μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της επιτροπής κινητοποίησης. Παράλληλα με το ιστολόγιο λειτούργησε και ομάδα στο facebook η οποία ολοκλήρωσε τον σκοπό της και πλέον δεν υφίσταται.

--- Προσθήκη της Δευτέρας 7/3/2011 ---

Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτός ο χώρος εκπροσωπεί μόνο τις απόψεις αυτών που δημοσιεύουν αναρτήσεις και όσων συμμετέχουν επώνυμα με την αποστολή σχολίων και email.

Ο σκοπός του ιστολογίου αναφορικά με την πληροφόρηση, τον σχολιασμό των τρεχόντων γεγονότων, καθώς και των εξελίξεων που αφορούν στον αγώνα των συμβασιούχων για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και σφαιρική ενημέρωση, θα συνεχίσουν να είναι το κεντρικό σημείο των δημοσιεύσεων των αναρτήσεών μας.

26.1.11

Ημερίδα ΚΕΔΚΕ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί και ώρα 11.30, είχαμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε στην συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ όπου βεβαιωθήκαμε πως τα μέχρι σήμερα ψηφίσματα - υπέρ μας - εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ.

Μέλη της επιτροπής κινητοποίησης θα παραστούν και στην αυριανή σχετική ημερίδα όπου θα μοιραστεί και νέο δελτίο τύπου.

Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε προσωπικά με τα μέλη του οργάνου προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και να καλλιεργήσουμε ευρύτερες ευκαιρίες στήριξης της κινητοποίησης μας. Μετά το τέλος της ημερίδας θα ενημερωθείτε - εκ νέου - για τις εξελίξεις.

Η ημερίδα της ΚΕΔΚΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Athens Imperial. Kαλό είναι να είμαστε όλοι εκεί. (Πλατεία Καραϊσκάκη Αθήνα, 104 37 Τηλ: 210 5201600) Δείτε το χάρτη εδώ.

Σχετική ανακοίνωση έχουν εκδώσει όλα τα Σωματεία του Δήμου Αθηναίων. (Δείτε εδώ)

Για την επιτροπή κινητοποίησης

Σταυρούλα Λιούτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου